X
Back to the top

FJ-Bruiloften

IS YOUR WEDDING READY FOR THE BIGGEST PARTY OF ITS LIFE?

floorjaxx

“Een DJ live show vol muzikaliteit, energie, de lekkerste hits en verrassende
elementen, echt een aanrader! Van lounge tot feest, alles is mogelijk.”

floorjaxx

DJ & Amazing Live Show Combined

Non-Stop Party

Customized Show

Live Interaction

Creating Memories isWhat We Do Best!

Deze spectaculaire DJ-act combineert de beste hits  met een geweldige show van live muzikanten. Waarom zou je kiezen tussen een DJ of een band als je beide kan hebben? De DJ draait non-stop en de show wordt aangevuld met optredens van live muzikanten, die geheel naar wens samengesteld kunnen worden. Van een ‘kleine’ show met 2 muzikanten (bijv zang en sax) tot een grote showband met 5 of 6 muzikanten én danscrew; alles is mogelijk! En dat alles met als basis een energieke DJ die alle platen op unieke wijze aan elkaar mixt.

Als enige act in Nederland wordt de muziek op maat gemaakt voor de muzikanten, zodat deze niet enkel als ‘MC’ of muzikant meespelen met de DJ, maar daadwerkelijk elkaar muzikaal aanvullen en samen een waanzinnige performance neerzetten!

9.9

Klanttevredenheid

750+

Bruiloften

14

Landen

100%

Energie

Ervaringen

“Woorden schieten te  kort”

Duizend maal dank voor alle services rond het entertainment van onze bruiloft. We hebben ontzettend veel complimenten gehad.‘s Avonds knallen met FloorJaxx met DJ, Sanne, Skip als extra zanger, gitarist, percussie en sax er nog bij, het was echt super speciaal! Eigenlijk schieten woorden te kort! Jullie hebben echt er een fantastische dag van gemaakt!

Marisca & Richard, NL

“Onze dag was onvergetelijk”

Wij willen je nog even onze grote complimenten geven over de muziek op onze dag. Wat was FloorJaxx met Anne geweldig, ze voelden precies de sfeer goed aan. Het was zo gaaf met de combi van de DJ, Anne en de saxofonist samen. We hebben zoveel lovende reacties gehad van onze gasten. Jullie hebben er mede voor gezorgd dat deze dag onvergetelijk is geworden, dank daarvoor.

Joris & Marieke, NL

“Grote complimenten aan de band”

De muziek was helemaal top in de avond verzorgd door LoveSound/Floorjaxx. Het was echt een feestje! Wij EN onze gasten hebben echt genoten van begin tot het einde!!! Grote complimenten aan de band en DJ en zangeres! Dankzij hun was het een waanzinnig feestje!

Arjan & Alice, NL

“De emotie, energie en ontlading, GEWELDIG”

LIEVE FLOOR, en het hele team: onze prachtige bruiloft die mede door jullie, onze MOOISTE DAG EVER is geworden!!! Wat hebben wij genoten!! De emotie, energie en ontlading bij de feestavond met FloorJaxx, GEWELDIG!!! Wij genieten hier nog HEEEEEL lang van na, en hopelijk jullie ook. Tot het volgende feestje!!!

Helmut & Yvonne, NL

“We hebben enorm genoten!”

Door de drukte en de emoties zijn we er helemaal niet toe gekomen om de de muzikanten zelf te bedanken. We waren erg onder de indruk van de optredens! Het feest was een afsluiting zoals we alleen maar op gehoopt hadden. Iedereen wilde een feestje en het was zo’n fijne combinatie dj-zangeres en saxofonist. Het werd een fantastisch feest. Wat een goede combinaties van deze drie mensen. Er is geen moment geweest dat we van de dansvloer af wilden. We hebben enorm genoten!! Heel veel dank en als we nog een feestje hebben, dan weten we waar jullie kunnen vinden.

Viktorija & Mario, NL

“Feest van begin tot eind”

Lieve FloorJaxx combi van Thomas, Sanne, Melle en Steven, wat hebben jullie voor een geweldig feest gezorgd! Wij, maar wij spreken ook zeker weten namens alle gasten, hebben een topfeest gehad! Het was feest vanaf het moment na het filmpje tot het laatste lied! Ontzettend bedankt dat jullie zo’n geweldige bijdrage hebben geleverd aan onze trouwdag.

Anoek & Nick, NL

Klaar om te boeken?

Create a mind blowing party with us!