X
Back to the top

DJ met zangeres

DJ met zangeres

De basis van FloorJaxx bestaat uit een DJ met zangeres. Een DJ met zangeres is multi-inzetbaar. Denk aan een huwelijksfeest, een familie reünie of verjaardagsfeest. Maar wij spelen ook met regelmaat op een personeelsfeest of zakelijk evenement. FloorJaxx is in verschillende vormen te boeken voor allerlei evenementen. Naast DJ en zangeres kan er ook een saxofonist of percussionist worden toegevoegd. Voor ieder wat te wensen dus!

Bekijk rechts van dit stuk een video van DJ met zangeres!

Vaak krijgen wij enthousiaste reacties van mensen uit het publiek en daar zijn we natuurlijk dankbaar voor. Denk je erover om ook een DJ met zangeres te boeken? De volgende punten helpen je vast wat verder:

  • Een zangeres geeft extra stukje presentatie en performance naast een DJ alleen
  • Een zangeres brengt het live gevoel van een band met zich mee
  • Een DJ is enorm veelzijdig in zijn platenkeuze
  • Een DJ met zangeres staat garant voor een dynamische show
  • Een DJ met zangeres is aantrekkelijk geprijsd

DJ met zangeres: welke muziek?

Welke kanten kunnen we muzikaal gezien op als je kiest voor een DJ met zangeres? Denk bijvoorbeeld aan lounge bij de binnenkomst van je gasten op de trouwdag of op een zakelijk evenement. Denk aan 80’s en 90’s tijdens het personeelsfeest of zelfs house en top 40 als de voetjes van de vloer mogen. FloorJaxx is enorm veelzijdig en wij denken graag met u mee.

Contact

Meer informatie krijgen over DJ met zangeres? Stuur een vrijblijvend mailtje, wij zijn namelijk erg nieuwsgierig naar je wensen en plannen!