X
Back to the top

DJ en saxofonist bruiloft

DJ en saxofonist bruiloft

Een DJ en saxofonist op je bruiloft? Dan ben je hier bij FloorJaxx helemaal aan het goede adres.
Een DJ en saxofonist bruiloft wordt er absoluut een om nooit meer te vergeten, zowel voor het bruidspaar als voor de gasten. De saxofonist van FloorJaxx is enorm veelzijdig en flexibel in zijn spel. Zo speelt hij intiem en romantisch als het moment daar om vraagt. Vervolgens op het huwelijksfeest steelt hij de show op de dansvloer. Een DJ en saxofonist bruiloft is een bruiloft waar het dak er gegarandeerd afgaat.

Bekijk hieronderĀ een video van een DJ en saxofonist tijdens een bruiloft!

Een DJ en saxofonist kunnen op de volgende momenten perfect worden ingezet:

  • DJ en saxofonist op bruiloft
  • DJ en saxofonist op receptie
  • Dj en saxofonist op huwelijksfeest

Jarenlange ervaring DJ en saxofonist op bruiloft

FloorJaxx heeft op bruiloften als live DJ act met zangeres een jarenlange ervaring en een goede reputatie weten op te bouwen. Wij snappen dat trouwen de mooiste dag van je leven verdient en als Dj en saxofonist doen we er alles aan om de live muziek op de bruiloft aan te passen naar jullie eigen wensen en voorkeuren. Neem hieronder gerust contact op, wij zijn nieuwsgierig naar jullie plannen!

DJ en saxofonist bruiloft boeken

DJ en saxofonist bruiloft boeken? Stuur een mailtje, dat is geheel vrijblijvend. We denken graag mee om een spetterende of juist romantische muzikale omlijsting te verzorgen met een FloorJaxx DJ en saxofonist op je bruiloft!