X
Back to the top

DJ Saxofonist

DJ saxofonist

DJ en saxofonist. Dat is het helemaal tegenwoordig! Een DJ en saxofonist op een bedrijfsfeest, huwelijksceremonie, receptie, trouwfeest, verjaardagsfeest en wat al niet meer; het werkt overal.
En dat is ook niet zo gek. Want een DJ en saxofonist bieden samen het beste van twee werelden. De DJ’s van FloorJaxx zijn enorm veelzijdig en flexibel in hun platenkeuze. De saxofonisten op hun beurt kunnen líve kanten op. Zo spelen zij klein, intiem en romantisch als het moment daar om vraagt. Maar ook op de dansvloer staat een saxofonist zijn mannetje. DJ en saxofonist is een gouden combinatie en bij FloorJaxx is kwaliteit altijd gegarandeerd.

Bekijk de video van DJ en saxofonist aan de rechterkant van deze pagina!

FloorJaxx is gespecialiseerd in shows met DJ en saxofonist. Kijk overigens ook bij onze andere blogs en doe inspiratie op over een toevoeging in de show met bijvoorbeeld een zangeres en percussionist.
Hier volgt een rijtje met wat wij de afgelopen jaren zoal te horen kregen van klanten:

Wat onze klanten zeggen over DJ en saxofonist

  • ‘..DJ en saxofonist boeken resulteert in een spetterende show’
  • ‘..Al onze gasten komen muzikaal aan hun trekken een DJ en saxofonist’
  • ‘..Dj en saxofonist zijn inzetbaar in intieme setting, maar ook op de dansvloer
  • ‘..Voor een kleiner budget krijg ik alsnog live entertainment op mijn feest. Super!’
  • ‘..Ik wilde mijn favoriete nummer met DJ en saxofonist horen en dat werd direct geregeld’

DJ en saxofonist boeken

DJ en saxofonist boeken? Stuur gerust een mailtje, dat is geheel vrijblijvend. We zijn nieuwsgierig naar je feestplannen en denken graag mee om een spetterende of juist romantische muzikale omlijsting te verzorgen met een FloorJaxx DJ en saxofonist!